Pagina niet gevonden

Helaas, de pagina die je zocht kon niet gevonden worden.
VPRO Volkskrant bankgiro Hivos Fonds 21
Talentvolle documentairemakers in 3Package Deal IDFA neemt deel aan 3Package Deal - het succesvolle programma voor talentontwikkeling van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) en Bureau Broedplaatsen.
Filmlijst 2014 staat nu online De filmselectie van IDFA 2014 is nu online. Het volledige programma verschijnt 6 november op de website, in de app en als bijlage bij de Volkskrant.
Oproep inzenden Mediafondsprijs Kids & Docs 2014 Documentairemakers, omroepen en producenten kunnen jeugddocumentaires insturen voor de Mediafondsprijs Kids & Docs 2014.
IDFA zoekt Vrijwilligers! Meld je nu aan als vrijwilliger voor IDFA en help ons om ook dit jaar weer een fantastisch festival neer te zetten.
IDFA zoekt Jongerenjury! Ben je tussen de 15 en 18 jaar en wil je deel uitmaken van de jongerenjury op het grootste documentaire-filmfestival ter wereld? Reageer dan snel!

Twitter

idfa @idfa 8 uur geleden
RT @Cinemien: Poster voor Om de Wereld in 50 Concerten van Heddy Honigmann. Openingsfilm @idfa en vanaf 27/11 in de bioscoop! http://t.co/v…
Openen
idfa @idfa 11 uur geleden
RT @indiewire: How did Laura Poitras pull it off? The director of CITIZENFOUR, Edward Snowden doc, spills: http://t.co/5xCn9GV5yw http://t.…
Openen
VPRO Oxfam Novib de Volkskrant BankGiro Loterij Fonds 21