Pagina niet gevonden

Helaas, de pagina die je zocht is niet gevonden.
Volkskrant Wagamama Fonds 21 Dioraphte Film Making School bankgiro Hivos vpro Oxfam Novib Selection
TV5MONDE TV5MONDE organiseert een speciale dag met een workshop voor docenten Frans en drie documentaires.
Nominaties IDFA 2014 bekend Woensdag 26 november zijn in De Brakke Grond in Amsterdam de nominaties bekendgemaakt van de verschillende competitieprogramma's.
Crowdfunding project: Lyari Notes IDFA Bertha Fund en CineCrowd presenteren een unieke crowdfunding-campagne uit Pakistan: Lyari Notes.
The Road to IDFA: George Takei Tijdens IDFA presenteert NPO Doc dagelijks 'The Road to IDFA'. Hierin vergezelt Andrew Makkinga iedere dag een speciale gast.
Masterclass documentaire maken 29 & 30 november Ben jij geïnteresseerd in het maken van films en tussen de 12 en 22 jaar? Meld je dan aan voor een masterclass.
The Female Gaze filmmakers Portretten van 15 vrouwelijke filmmakers die bij hebben bijgedragen aan het programma The Female Gaze.
IDFA Campagne 2014 Nieuwe IDFA campagne 2014 met vier nieuwe posters en een festivaltrailer.
Download de IDFA app: IDFA 2014 Ook dit jaar is er weer een gratis IDFA-app beschikbaar, zodat je alle festivalinformatie altijd bij de hand hebt.

Twitter

idfa @idfa 1 uur geleden Openen
idfa @idfa 2 uur geleden
RT @JelleSc: In de aanbieding: 2 kaartjes @idfa voor We Come as Friends op zaterdag (21:15) voor de prijs van 1!! Oftewel: voor maar 10 eur…
Openen
VPRO Oxfam Novib de Volkskrant BankGiro Loterij Fonds 21 Fonds 21