Pagina niet gevonden

Helaas, de pagina die je zocht kon niet gevonden worden.
Fonds 21 bankgiro VPRO Hivos Volkskrant
Talentvolle documentairemakers in 3Package Deal IDFA neemt deel aan 3Package Deal - het succesvolle programma voor talentontwikkeling van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) en Bureau Broedplaatsen.
Filmlijst 2014 staat nu online De filmselectie van IDFA 2014 is nu online. Het volledige programma verschijnt 6 november op de website, in de app en als bijlage bij de Volkskrant.
Oproep inzenden Mediafondsprijs Kids & Docs 2014 Documentairemakers, omroepen en producenten kunnen jeugddocumentaires insturen voor de Mediafondsprijs Kids & Docs 2014.
IDFA zoekt Vrijwilligers! Meld je nu aan als vrijwilliger voor IDFA en help ons om ook dit jaar weer een fantastisch festival neer te zetten.
IDFA zoekt Jongerenjury! Ben je tussen de 15 en 18 jaar en wil je deel uitmaken van de jongerenjury op het grootste documentaire-filmfestival ter wereld? Reageer dan snel!

Twitter

idfa @idfa 7 uur geleden
RT @SimplyPuttu: Abhay Kumar's "Placebo" releases its first official poster after getting selected at .@idfa http://t.co/b39e4k217A
Openen
idfa @idfa 7 uur geleden
RT @NathalieVPRO: Nog in montage dus geen trailer beschikbaar maar ga zeker zien, de Deense Democrats #tip3 #countdown2idfa
Openen
VPRO Oxfam Novib de Volkskrant BankGiro Loterij Fonds 21