FESTIVAL

De 27e editie van IDFA vindt plaats van 19 tot en met 30 november 2014. Dit jaar concentreert het festival zich voor het eerst rondom de Amstel. De hoofdlocaties blijven Pathé Tuschinski, Pathé de Munt, EYE en de Brakke Grond, maar het festivalcentrum verplaatst zich van het Rembrandtplein naar Café de Jaren en Café Swych in de Nieuwe Doelenstraat. Verder vinden speciale programma’s plaats in een aantal satellietlocaties verspreid over Amsterdam, waaronder voor het eerst ook De Balie.

Programma: Online kaartverkoop:
Online 6 november Vrienden 7 november
Volkskrant 6 november        
Publiek 11 november
App 6 november  

VPRO Fonds 21 Volkskrant Hivos bankgiro
Talentvolle documentairemakers in 3Package Deal IDFA neemt deel aan 3Package Deal - het succesvolle programma voor talentontwikkeling van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) en Bureau Broedplaatsen.
Filmlijst 2014 staat nu online De filmselectie van IDFA 2014 is nu online. Het volledige programma verschijnt 6 november op de website, in de app en als bijlage bij de Volkskrant.
Oproep inzenden Mediafondsprijs Kids & Docs 2014 Documentairemakers, omroepen en producenten kunnen jeugddocumentaires insturen voor de Mediafondsprijs Kids & Docs 2014.
IDFA zoekt Vrijwilligers! Meld je nu aan als vrijwilliger voor IDFA en help ons om ook dit jaar weer een fantastisch festival neer te zetten.
IDFA zoekt Jongerenjury! Ben je tussen de 15 en 18 jaar en wil je deel uitmaken van de jongerenjury op het grootste documentaire-filmfestival ter wereld? Reageer dan snel!

Twitter

idfa @idfa 10 uur geleden
RT @podiumvlieland: De beste docu's van @idfa en de mooiste natuur van Nederland: IDFA@Vlieland begin december http://t.co/2k1pxW9Twb
Openen
idfa @idfa 14 uur geleden
RT @postdocumentary: Don't miss it! @IDFA DocLab #Interactive Conference 2014 | http://t.co/vav9zSsNBo
Openen
VPRO Oxfam Novib de Volkskrant BankGiro Loterij Fonds 21