Object reference not set to an instance of an object.
Volkskrant Fonds 21 VPRO bankgiro Hivos
Talentvolle documentairemakers in 3Package Deal IDFA neemt deel aan 3Package Deal - het succesvolle programma voor talentontwikkeling van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) en Bureau Broedplaatsen.
Filmlijst 2014 staat nu online De filmselectie van IDFA 2014 is nu online. Het volledige programma verschijnt 6 november op de website, in de app en als bijlage bij de Volkskrant.
Oproep inzenden Mediafondsprijs Kids & Docs 2014 Documentairemakers, omroepen en producenten kunnen jeugddocumentaires insturen voor de Mediafondsprijs Kids & Docs 2014.
IDFA zoekt Vrijwilligers! Meld je nu aan als vrijwilliger voor IDFA en help ons om ook dit jaar weer een fantastisch festival neer te zetten.
IDFA zoekt Jongerenjury! Ben je tussen de 15 en 18 jaar en wil je deel uitmaken van de jongerenjury op het grootste documentaire-filmfestival ter wereld? Reageer dan snel!

Twitter

idfa @idfa 3 uur geleden
Before the Last Curtain Falls is part of the program Best of Fests for #idfa2014 : http://t.co/zqmV8HUzvE http://t.co/Y7l381B3WA
Openen
idfa @idfa 4 uur geleden
RT @NathalieVPRO: Beklemmend en actueel; Somalische jongeren radicaliseren in Warriors From the North #tip4 #countdown2idfa @idfa http://t…
Openen
VPRO Oxfam Novib de Volkskrant BankGiro Loterij Fonds 21