Pagina niet gevonden

Helaas, de pagina die je zocht is niet gevonden.
Ammoda vpro VSB Dioraphte Fonds 21 bankgiro Lees de Volkskrant de Nieuwe Liefde
Blijf op de hoogte van IDFA
Nieuwsbrief aanmelden
Docenten aanmelden
Stranger in Paradise opent de 29e IDFA 18-10-16 | De prikkelende documentaire Stranger in Paradise van Guido Hendrikx opent op 16 november de 29ste editie van IDFA.
Filmlijst 2016 staat nu online De filmlijst met titels staat online. Let op: zonder filmbeschrijvingen en foto. Op 3 november verschijnt het volledige programma op de website, in de app en als bijlage bij de Volkskrant.
Gezocht: jongeren met een fascinatie voor de wereld Wil jij, gewapend met een scherpe blik en een IDFA All Access pas, tien dagen lang films, industry events en borrels te bezoeken? Meld je aan voor 7 oktober!
The Best of IDFA In het laatste weekend van het festival kan je genieten van vijf grote prijswinnaars van het festival.
Montage centraal thema tijdens IDFA 04-10-16 | Tijdens het festival zijn verschillende internationale, toonaangevende editors aanwezig om te praten over de rol van editors bij het construeren van het documentaire verhaal.
Nieuw programma: Shifting Perspectives 27-09-16 | IDFA presenteert serie over O.J. Simpson binnen het themaprogramma Shifting Perspectives
IDFA zoekt vrijwilligers! IDFA zoekt jaarlijks vanaf augustus heel veel leuke vrijwilligers om ons in november te helpen met het festival.

Twitter

idfa @idfa 11 uur geleden
RT @NathalieVPRO: Tip 13: Met recente cyberattacks weer zeer actueel, de nieuwste Alex Gibney docu in @idfa Masters: Zero Days https://t.c…
Openen
idfa @idfa 11 uur geleden
The Father, the Son and the Holy Jihad, over vader en zoon Ayachi en hun jihad in Syrië. Kijk de trailer hier:… https://t.co/VXx0RSuYfK
Openen
Nieuw programma op IDFA: The Quiet Eye 20-09-16 | Tijdens het aankomende IDFA wordt binnen het themaprogramma The Quiet Eye de slow documentary onderzocht, waarin de beleving van tijd zoals deze in de werkelijkheid wordt ervaren het uitgangspunt vormt.
BankGiro LoterijVPROOxfam Novibde VolkskrantFonds 21VSBfonds