Festival 2015

Het IDFA programma 2015 verschijnt donderdag 5 november op deze site en als bijlage bij de Volkskrant.   De kaartverkoop voor IDFA Vrienden start vrijdag 6 november en voor het gehele publiek op maandag 9 november.  

De kaartverkoop voor The Best of IDFA en IDFA’s Audience Favorites in het DeLaMar Theater is nu al gestart. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via het DeLaMar Theater. De kaartverkoop voor IDFA’s Audience Favorites in Tuschinski en diverse andere speciale programma’s start op donderdag 22 oktober via onze website.

Volg ons op:

 
       
bankgiro Volkskrant Dioraphte Oxfam Novib Selection vpro Fonds 21
Crowdfund Laila at the Bridge Steun de makers van Laila at the Bridge, een nieuwe docu over een Aghaanse vrouw die het drugsprobleem in haar land aanpakt.
20/09 - IDFA in Kriterion De eerste IDFA in Kriterion na de zomer is de documentaire Mrs. Carey’s Concert van Bob Connolly en Sophie Raymond.
Oproep aan filmliefhebbers IDFA zoekt filmliefhebbers tussen de 15 en 23 jaar, die willen helpen de voorselectie voor het DOC U programma te maken.
IDFA's Audience Favorites Online kaartverkoop is gestart. Op 27 november zie je drie films die hoog zijn geëindigd in de publieksenquête, in één doorlopend programma.
Kaartverkoop IDFA Special gestart! Op donderdag 10 september vertoont IDFA in Tuschinski 1 de documentaire A Syrian Love Story.
The Best of IDFA Online kaartverkoop is gestart. In het laatste weekend van het festival kan je genieten van vijf grote prijswinnaars van het festival in één doorlopend programma.

Twitter

idfa @idfa 10 uur geleden
@FemkeZeven Ja dat kan zeker, je kan je CJP gegevens invullen en dan krijg je korting. Wat gaat er precies niet goed?
Openen
idfa @idfa 11 uur geleden
@FemkeZeven zijn dit kaarten voor A Syrian Love Story, The Best of IDFA of Audience Favorites?
Openen
VPRO Oxfam Novib de Volkskrant BankGiro Loterij Fonds 21 Fonds 21