Kijk online films


Beer is cheaper than therapy

Verhalen, interviews, close-ups en uitgaansbeelden vormen een schrijnend beeld van oorlogs-veteranen in psychische nood.

Salt

Fotograaf Murray Fredericks trekt te fiets over de zoutvlaktes van Australië: majestueuze natuurbeelden en persoonlijke ontboezemingen.


Space Tourists

Steeds meer miljardairs tellen een vermogen neer om een ruimtereis in een Russische raket te maken. Maar wat gebeurt er met het ruimteafval?

Meer IDFA-films op andere kanalen


 
Dioraphte de Nieuwe Liefde bankgiro vpro Fonds 21 Ammoda VSB Lees de Volkskrant
Blijf op de hoogte van IDFA
Nieuwsbrief aanmelden
Docenten aanmelden
Stranger in Paradise opent de 29e IDFA 18-10-16 | De prikkelende documentaire Stranger in Paradise van Guido Hendrikx opent op 16 november de 29ste editie van IDFA.
Filmlijst 2016 staat nu online De filmlijst met titels staat online. Let op: zonder filmbeschrijvingen en foto. Op 3 november verschijnt het volledige programma op de website, in de app en als bijlage bij de Volkskrant.
Gezocht: jongeren met een fascinatie voor de wereld Wil jij, gewapend met een scherpe blik en een IDFA All Access pas, tien dagen lang films, industry events en borrels te bezoeken? Meld je aan voor 7 oktober!
The Best of IDFA In het laatste weekend van het festival kan je genieten van vijf grote prijswinnaars van het festival.
Montage centraal thema tijdens IDFA 04-10-16 | Tijdens het festival zijn verschillende internationale, toonaangevende editors aanwezig om te praten over de rol van editors bij het construeren van het documentaire verhaal.
Nieuw programma: Shifting Perspectives 27-09-16 | IDFA presenteert serie over O.J. Simpson binnen het themaprogramma Shifting Perspectives
IDFA zoekt vrijwilligers! IDFA zoekt jaarlijks vanaf augustus heel veel leuke vrijwilligers om ons in november te helpen met het festival.
Blijf op de hoogte van IDFA
Nieuwsbrief aanmelden
Docenten aanmelden
Nieuw programma op IDFA: The Quiet Eye 20-09-16 | Tijdens het aankomende IDFA wordt binnen het themaprogramma The Quiet Eye de slow documentary onderzocht, waarin de beleving van tijd zoals deze in de werkelijkheid wordt ervaren het uitgangspunt vormt.

Twitter

idfa @idfa 3 uur geleden
Forever Pure vertelt over 2 moslimspelers bij de joods-georiënteerde voetbalclub Beitar Jerusalem. Kijk de trailer:… https://t.co/eGWLu0hVHV
Openen
idfa @idfa 5 uur geleden
RT @DeGroene: Kaartverkoop is gestart voor De Groene-dag op idfa info: https://t.co/59Zm9DaIYH tickets: https://t.co/TmRu60slgV https://t.c…
Openen
BankGiro LoterijVPROOxfam Novibde VolkskrantFonds 21VSBfonds