Kijk online films


Meru

Met hun buitengewone klim- en filmprestatie laat dit toptrio zien dat het op zesduizend meter hoogte vooral draait om vertrouwen.

Salt

Fotograaf Murray Fredericks trekt te fiets over de zoutvlaktes van Australië: majestueuze natuurbeelden en persoonlijke ontboezemingen.


Space Tourists

Steeds meer miljardairs tellen een vermogen neer om een ruimtereis in een Russische raket te maken. Maar wat gebeurt er met het ruimteafval?

Meer IDFA-films op andere kanalen:


 
IDFA.tv wordt ondersteund door:

bankgiro Dioraphte BDDA VSB Volkskrant Fonds 21 vpro
Blijf op de hoogte van IDFA
Nieuwsbrief aanmelden
Docenten aanmelden
15-09-16 | IDFA Special: Lo and Behold, Reveries of the Connected World Kaartverkoop gestart voor de IDFA Special: Lo and behold, Reveries of the Connected World van Werner Herzog.
Sergei Loznitsa presenteert Top 10 tijdens IDFA Naast zijn Top 10 en een retrospectief van zijn eigen werk, presenteert Loznitsa tijdens IDFA ook een masterclass.
IDFA zoekt vrijwilligers! IDFA zoekt jaarlijks vanaf augustus heel veel leuke vrijwilligers om ons in november te helpen met het festival.
25-07-16 | De Vice documentairepitch op IDFA VICE keert dit jaar terug naar IDFA, onder andere voor de eerste VICE Documentaire Pitch, waarmee filmmakers een commissie van het VICE documentaireteam kunnen winnen.
Blijf op de hoogte van IDFA
Nieuwsbrief aanmelden
Docenten aanmelden

Twitter

idfa @idfa 1 dag geleden
De Oekraïense regisseur Sergei Loznitsa stelt dit jaar de Top 10 samen voor IDFA: https://t.co/OVmBgcxcPf #idfa2016 https://t.co/JGcKvZZ7tk
Openen
idfa @idfa 5 dagen geleden
.@awoodsfestival trapt af met de muziekdocumentaire We're Still Here over het album Bitter Tears van Johnny Cash https://t.co/SVPFv4QBJj
Openen
VPROOxfam Novibde VolkskrantBankGiro LoterijFonds 21VSBfondsBeijing Documentary Development Association