IDFAcademy

  IDFA organiseert workshops en trainingsprogramma's voor opkomende documentairemakers

  IDFA heeft een omvangrijk educatief programma voor talentvolle documentairemakers. Verschillende workshops, masterclasses en industry meetings bieden hen de kans om onder professionele begeleiding kennis en ervaring in het vakgebied op te doen.

  IDFAcademy slaat een brug tussen de filmopleiding die internationale documentairemakers hebben genoten en de beroepspraktijk die daarop volgt. We organiseren twee Nederlandstalige workshops, een IDFAcademy Summer School in de zomer en ook tijdens het festival organiseren we een vierdaags trainingstraject waarbij de kennismaking van jonge en veelbelovende documentairemakers met de internationale documentaire-industrie centraal staat. Filmstudenten komen niet in aanmerking voor de IDFAcademy.

  IDFAcademy vindt tijdens het festival plaats van 15 t/m 18 november 2018. Je kunt je niet meer aanmelden voor deze editie. Voor meer informatie: neem contact op over IDFAcademy door een e-mail te sturen naar idfacademy@idfa.nl.

  Lees meer over IDFAcademy

  DocLab Academy is een vijf-daags internationaal programma voor nieuw talent op het snijvlak van documentaire storytelling en interactieve media. Het programma gaat in op verschillende uitdagingen en mogelijkheden aan de hand van een-op-een gesprekken, exclusieve workshops en portfoliogesprekken met internationale nieuwe-mediapioniers.

  Het vijfdaagse programma is onderdeel van het International Documentary Film Festival (IDFA) Amsterdam en vindt plaats van 16-20 november 2018.

  Lees meer over Doclabacademy

  IDFAcademy wordt mogelijk gemaakt door Creative Europe - MEDIA Programme of the European Union, Dioraphte en Vevam