Privacy

    International Documentary Film Festival Amsterdam (hierna: 'IDFA') respecteert uw privacy. IDFA verzamelt geen persoonsgegevens over u tijdens uw bezoek aan onze website tenzij u ervoor kiest die informatie aan ons te verstrekken.

    Gebruik van de door u verstrekte persoonsgegevens
    IDFA verzamelt uitsluitend persoonsgegevens indien u daar zelf voor heeft gekozen. IDFA gebruikt deze gegevens uitsluitend voor het doeleinde waarvoor u de gegevens aan ons hebt verstrekt. Als u ons om informatie over activiteiten, producten en diensten verzoekt, verwerkt IDFA de gegevens om aan dat verzoek te voldoen. Als u een (open) sollicitatie instuurt, verwerken wij uw gegevens in het kader van de sollicitatieprocedure.

    IDFA kan besluiten bepaalde gegevens te bewaren en te verstrekken indien dit noodzakelijk is om de rechten van IDFA of derden te beschermen. In andere gevallen verstrekt IDFA uw persoonsgegevens zonder toestemming niet aan derden, tenzij de wet IDFA daartoe verplicht.

    Doorklikken naar andere sites
    Op de pagina's van de IDFA-website wordt de mogelijkheid geboden door te klikken naar websites van andere bedrijven. IDFA draagt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de omgang met persoonsgegevens door partijen van die andere websites. IDFA raadt u dan ook aan het beleid of statement t.a.v. de werking en bescherming van persoonsgegevens van deze niet-IDFA-sites zorgvuldig te lezen, aangezien de voorwaarden op die sites kunnen afwijken van de voorwaarden van IDFA.

    Cookies en Google Analytics
    Deze website maakt gebruik van cookies om de site goed te laten functioneren en om het gebruik van de website bij te kunnen houden. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen.

    Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie die Google gebruikt voor analyse van het gebruik van de website.

    Uw rechten
    U heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van uw gegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens. Indien u van een van deze rechten gebruik wilt maken of indien u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u ons per e-mail bereiken op info@idfa.nl.

    Contact
    Voor vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door IDFA kunt u een e-mail sturen naar info@idfa.nl.

    Wijzigingen
    IDFA behoudt zich het recht voor deze Privacy Statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. IDFA adviseert u dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd.

    Deze versie: februari 2017