Stages

    Op dit moment zijn we op zoek naar een assistent webredactie & social media voor de periode half/maart - half december. Klik hieronder snel op de stage omschrijving!

    Stage lopen bij IDFA is leuk en leerzaam. Op de afdelingen programma, DocLab, educatie, office, productie, gastenservice & communicatie is jaarlijks tussen september en december ruimte voor een of meer stagiairs. Er zijn ook lange stages die al mei van start gaan. Omdat er tegelijkertijd allerlei tijdelijke medewerkers het festival komen ondersteunen, ben je er niet uit te pikken als ‘ de stagiair’. Je maakt volwaardig deel uit van ons team, met je eigen taken en verantwoordelijkheden, maar krijgt natuurlijk ook voldoende begeleiding en de ruimte om te leren. Als je vanuit je studie onderzoek moet doen als onderdeel van je stage, gaan we met elkaar in overleg over het onderwerp en hoe dat het beste vorm kan krijgen binnen de stageperiode. IDFA gelooft in de kracht van een divers team. Iedereen is welkom om daar deel van uit te maken.

    Uiterlijk 1 mei verschijnen de beschikbare stageplaatsen voor komend najaar op deze pagina.Als je in de tussentijd vragen hebt, kun je contact opnemen met Annabet Langkamp, annabet@idfa.nl.