Ticketinfo

  Alle informatie over het kopen van tickets, kassa's, kortingen en acties vind je op deze pagina.

  Start kaartverkoop

  De reguliere online kaartverkoop voor IDFA 2019 start op 7 november om 09.00 uur via de website en de app (iOS en Android).

  IDFA Vrienden en relaties kunnen in de voorverkoop vanaf 4 november om 12.00 uur online kaarten aanschaffen. Je bent al Vriend van IDFA vanaf €3,- per maand.

  Helpdesk | E: kassainfo@idfa.nl

  Problemen bij bestellen? Mail je vraag naar kassainfo@idfa.nl.

  De films in het programma zijn Engels gesproken of Engels ondertiteld.

  Korting met de Voordeelpas

  Wil je meer dan vijf voorstellingen bezoeken? Koop dan vóórdat je tickets bestelt de (persoonsgebonden) Voordeelpas voor € 12,50. Na aanschaf van tickets voor vijf films heb je de aanschaf van de Voordeelpas al terugverdiend. Een kaartje met Voordeelpas-tarief kost €8,50, de reguliere ticketprijs is €11,50.

  Hoe werkt de Voordeelpas? Nadat je hebt afgerekend, ontvang je direct de Voordeelpas als pdf-bestand met een barcode in de e-mail. Alle tickets die je daarna aanschaft met het Voordeelpas-tarief, worden automatisch op deze pdf-pas geladen. De Voordeelpas is je toegangsbewijs en wordt direct (vanaf mobiel of print) aan de zaal gescand.

  Koop de Voordeelpas hier

  Online kaartverkoop

  1. Online kan gemakkelijk een kaartje gekocht worden door een film of event op te zoeken vanuit de A-Z lijst, het blokkenschema of vanuit de overzichten onder het programma. Als je meer dan vijf films wilt gaan bezoeken, koop dan eerst een Voordeelpas.

  2. Kies je film(s), maak eenvoudig met een e-mailadres en wachtwoord een MyIDFA account aan of log in en reken vervolgens af.

  3. Betalen kan met iDeal en creditcard.

  4. Je ontvangt een e-ticket of aankoopbewijs. Met een aankoopbewijs kun je je kaartje aan een van de kassa’s ophalen.

  Prijzen en kortingen

  Het kortingstarief geldt voor de IDFA Voordeelpas, CJP, Studentenpas en Stadspas Amsterdam en staat op de website achter de reguliere prijs.

  Regulier tarief € 11,50 | Kortingstarief € 8,50

  Voor Specials en samengestelde programma’s gelden afwijkende tarieven.

  IDFA in Carré € 15,- (Film + Doc Talk) Kortingstarief € 12,50

  IDFA Voordeelpas € 12,50

  BankGiro Loterij VIP-kaarthouders In het bezit van een BankGiro Loterij VIP-Kaart? Dan kun je gratis kaarten bestellen voor reguliere voorstellingen (max. 4) en IDFA in Carré voorstellingen (max. 4). Limiet aantal tickets beschikbaar.