Ticketinfo

  Alle informatie over het kopen van tickets, kassa's, kortingen en acties vind je op deze pagina.

  Kaartverkoop IDFA 2019

  De reguliere online kaartverkoop voor IDFA 2019 vind je op de website en de app (iOS en Android).

  Helpdesk | E: kassainfo@idfa.nl | T: 020 -26 20 760

  Problemen bij bestellen? Mail je vraag naar kassainfo@idfa.nl. De telefonische helpdesk is van ma t/m vrij bereikbaar op 020 -26 20 760. In de weekends is de helpdesk bereikbaar via email.

  • 4 november: 10:00-17:00 uur
  • 5 t/m 20 november: ma t/m vrij van 12:00 – 17:00 uur

  Tijdens het festival:
  21 november t/m 1 december: van 9:00 – 17:00 uur

  Korting met de Voordeelpas

  Wil je meer dan vijf voorstellingen bezoeken? Koop dan vóórdat je tickets bestelt de (persoonsgebonden) Voordeelpas voor € 12,50. Na aanschaf van tickets voor vijf films heb je de aanschaf van de Voordeelpas al terugverdiend. Een kaartje met Voordeelpas-tarief kost €8,50, de reguliere ticketprijs is €11,50.

  Hoe werkt de Voordeelpas? Nadat je hebt afgerekend, ontvang je direct de Voordeelpas als pdf-bestand met een barcode in de e-mail. Alle tickets die je daarna aanschaft met het Voordeelpas-tarief, worden automatisch op deze pdf-pas geladen. De Voordeelpas is je toegangsbewijs en wordt direct (vanaf mobiel of print) aan de zaal gescand.

  Koop de Voordeelpas hier

  Online kaartverkoop

  1. Online kan gemakkelijk een kaartje gekocht worden door een film of event op te zoeken vanuit de A-Z lijst, het blokkenschema of vanuit de overzichten onder het programma. Als je meer dan vijf films wilt gaan bezoeken, koop dan eerst een Voordeelpas.

  2. Kies je film(s), maak eenvoudig met een e-mailadres en wachtwoord een MyIDFA account aan of log in en reken vervolgens af.

  3. Betalen kan met iDeal en creditcard.

  4. Je ontvangt een e-ticket of aankoopbewijs. Met een aankoopbewijs kun je je kaartje aan een van de kassa’s ophalen.

  Festivalkassa's

  Tijdens het festival kun je, behalve online, ook kaarten kopen aan de kassa’s in de verschillende theaters.

  • Op woensdag 20 november is alleen de festivalkassa in Pathé Tuschinski Arthouse geopend.
  • Van donderdag 21 november t/m zondag 1 december is er een kassa en servicepunt in Lil’ A’dam Centraal Station die is geopend van 11:00 tot 19:00 uur.
  • De festivalkassa’s in Pathé de Munt en Pathé Tuschinski Arthouse zijn tijdens het festival open van 9:00 uur tot 15 minuten na aanvang van de laatste film.
  • Op woensdag 20 november is alleen de festivalkassa in Pathé Tuschinski Arthouse geopend.
  • De kassa’s in Eye, de Brakke Grond, Het Ketelhuis, De Kleine Komedie, De Balie, Koninklijk Theater Carré, Podium Mozaïek en de Tolhuistuin zijn open vanaf een uur voor aanvang van de eerste voorstelling.
  • Voor de voorstellingen in het Bijlmer Parktheater, LUX Nijmegen, Groninger Forum en LantarenVenster Rotterdam kun je aan de kassa uitsluitend kaarten kopen voor voorstellingen op de betreffende locatie. Hier geldt ook het prijsbeleid van de betreffende theaters. De Voordeelpas is hier niet geldig.

  Pin only

  Bij alle festivalkassa’s kun je uitsluitend met pin of creditcard betalen.

  Prijzen en kortingen

  Het kortingstarief geldt voor de IDFA Voordeelpas, CJP, Studentenpas en Stadspas Amsterdam en staat op de website achter de reguliere prijs.

  Regulier tarief € 11,50 | Kortingstarief € 8,50

  Voor Specials en samengestelde programma’s gelden afwijkende tarieven.

  IDFA in Carré € 15,- (Film + Doc Talk) Kortingstarief € 12,50

  IDFA Voordeelpas € 12,50

  BankGiro Loterij VIP-kaarthouders In het bezit van een BankGiro Loterij VIP-Kaart? Dan kun je gratis kaarten bestellen voor reguliere voorstellingen (max. 4) en IDFA in Carré voorstellingen (max. 4). Limiet aantal tickets beschikbaar.

  Cineville Cinevillepashouders kunnen voor € 2,50 naar alle publieksvertoningen van films uit het Tomorrow's Classics-programma: Waiting for the Carnival, The Euphoria of Being en Talking about Trees. Voor het verzamelprogramma Tomorrow's Classics betaal je met Cinevillepas € 12,50 in plaats van het volle bedrag van € 32,50.