Toegankelijkheid

  Informatie voor bezoekers met een beperking

  IDFA vindt het belangrijk een inclusieve festivalervaring te bieden. Ons doel is om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor al ons publiek en de professionals die IDFA bezoeken. Daarom werken we er dit jaar aan zoveel mogelijk obstakels weg te nemen voor mensen met een beperking, zowel in onze programmering als in de bezoekerservaring. We zijn open over de voortgang van onze inspanningen en willen die graag met je delen.

  Dit jaar streven we ernaar voorstellingen aan te bieden voor publiek met een gehoor- of gezichtsbeperking, evenals voorstellingen voor bezoekers die geen Engels verstaan. Maar, omdat we een internationaal festival zijn zal een groot deel van ons programma in het Engels zijn.

  Op deze pagina plaatsen we steeds de meest recente toegankelijkheidsinformatie met betrekking tot IDFA 2019. Voor vragen, opmerkingen en suggesties, kun je contact met ons opnemen via onderstaande manieren.

  Contact

  Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt met betrekking tot toegankelijkheid van IDFA, horen we dat graag. Bezoekers met beperkingen kunnen contact opnemen op de volgende manieren:

  T +31 (0)20 6273329 | E info@idfa.nl

  Post:

  International Documentary Film Festival Amsterdam
  Frederiksplein 52
  1017 XN Amsterdam
  Nederland

  We geven je zo snel mogelijk antwoord. Als je wilt dat we op een bepaalde manier contact met je opnemen, bijvoorbeeld per mail of telefoon, geef dit dan aan in je bericht.