IDFA x FC Hyena x Skatepark NOORD: Minding the Gap + Afterparty

  Artboard Copy 2 Created with Sketch. Delen

  IDFA, FC Hyena en Skatepark NOORD presenteren Minding the Gap, de prijswinnende film die tijdens IDFA zijn Nederlandse première zal beleven. De bijzondere locatie van Skatepark NOORD is de perfecte setting voor de vertoning van deze bijzondere skate-documentaire over een groep skateboarders in Rockford, Illinois. Wie hier opgroeit, kijkt uit op werkeloosheid en armoede, maar drie middelbare schoolvrienden vinden een uitlaatklep in het skateboarden. Een van hen, Bing Liu, filmt al hun avonturen. Maar hij legt ook vast hoe ze abrupt de volwassenheid in worden gekatapulteerd, inclusief rotbaantjes, baby's en bedenken wat het nou eigenlijk betekent om een man te zijn. Jaren later keert hij terug naar zijn geboorteplaats om te zien wat er van zijn vrienden is geworden.

  De screening wordt gevolgd door een Q&A met regisseur Bing Liu en een afterparty verzorgd door Skatepark NOORD & friends. Bovendien mag je met jouw ticket vanaf 19:00u al gratis de skateramps op.

  Programma

  Minding the Gap

  • Bing Liu
  • 2018
  • 98 min
  • Best of Fests

  Een groep skateboarders in de Rust Belt van Amerika worstelt met het gat tussen een turbulente opvoeding en een verantwoordelijk volwassen leven. Lees meer

  Deel deze voorstelling

  Artboard Copy 2 Created with Sketch. Delen