Object reference not set to an instance of an object.
Dioraphte bankgiro Volkskrant Fonds 21 vpro Oxfam Novib Selection
Oproep aan filmliefhebbers IDFA zoekt filmliefhebbers tussen de 15 en 23 jaar, die willen helpen de voorselectie voor het DOC U programma te maken.
IDFA's Audience Favorites Online kaartverkoop is gestart. Op 27 november zie je drie films die hoog zijn geëindigd in de publieksenquête, in één doorlopend programma.
Kaartverkoop IDFA Special gestart! Op donderdag 10 september vertoont IDFA in Tuschinski 1 de documentaire A Syrian Love Story.
30/08: IDFA op de Uitmarkt Op 30 augustus tijdens de Uitmarkt vertoont IDFA in De Balie de documentaire Tell Spring Not to Come This Year.
The Best of IDFA Online kaartverkoop is gestart. In het laatste weekend van het festival kan je genieten van vijf grote prijswinnaars van het festival in één doorlopend programma.

Twitter

idfa @idfa 1 dag geleden
Om 21.20 uur kun je kijken naar Ne me quitte pas op Canvas, winnaar Gouden Kalf en uiteraard te zien op IDFA 2013 http://t.co/u343iAQh5A
Openen
idfa @idfa 4 dagen geleden
Morgen start het @awoodsfestival en IDFA verzorgt samen met @melkweg een te gek filmprogramma. Kaartjes koop je hier http://t.co/AnSYtLc3sN
Openen
VPRO Oxfam Novib de Volkskrant BankGiro Loterij Fonds 21 Fonds 21