Object reference not set to an instance of an object.
masteroffilm vpro Dioraphte Fonds 21 Volkskrant Hivos MtM bankgiro VSB green deal ARRI TV5 BDDA
Blijf op de hoogte van IDFA
Nieuwsbrief aanmelden
Educatie aanmelden
Tom Fassaert ontvangt het Cultuurfonds Documentaire Stipendium Jessica Gorter reikte woensdag 18 november het Cultuurfonds Documentaire Stipendium van het Prins Bernhard Cultuurfonds uit aan documentairemaker Tom Fassaert.
Don Juan wint VPRO IDFA Award for Best Feature-Length Documentary Op woensdag 25 november zijn in de Rabozaal van de Melkweg in Amsterdam de winnaars bekendgemaakt van de verschillende competitieprogramma’s.
Young IDFA DOC U is het IDFA programma voor iedereen die jong is. Uit de ruim 300 documentaires die tijdens IDFA 2015 draaien, heeft een jongerenredactie de negen mooiste gekozen.
TV5MONDE TV5MONDE, de Franstalige televisiezender met Nederlands ondertitelde kwaliteitsdocumentaires, organiseert een speciale TV5MONDE-dag tijdens IDFA 2015.
Download de app IDFA 2015 Download de gratis IDFA-app zodat je alle festivalinformatie altijd bij de hand hebt.

Twitter

idfa @idfa 2 uur geleden
RT @MartijnvBohemen: Maar er valt ook wel degelijk wat te lachen in Ukrainian Sherrifs, hoor! Geslaagde docu en één van mijn favorieten tot…
Openen
idfa @idfa 2 uur geleden
RT @MartijnvBohemen: In Ukrainian Sheriffs zijn drank, ruzies en een haperende Lada de voornaamste zorgen maar dan is er ook nog oorlog in …
Openen
VPROOxfam Novibde VolkskrantBankGiro LoterijFonds 21VSBfondsBeijing Documentary Development Association