InstituteFestivalProfessionals
EN/NL
Doneer
Login
Organisatie
Werken bij IDFA
Vrijwilligersteams

Vrijwilligersteams

Lees hier alles over de vrijwilligersfuncties tijdens IDFA 2023. Na jouw aanmelding zullen we je per mail op de hoogte houden van het verdere verloop.

Van 8 tot en met 19 november 2023 viert IDFA zijn 36ste festivaleditie op zo'n 20 locaties door heel Amsterdam.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons te helpen. IDFA zou niet kunnen bestaan zonder de honderden vrijwilligers die elk jaar weer het festival ondersteunen. Vrijwilligers zijn een belangrijk en onmisbaar onderdeel van de organisatie van IDFA. Je komt ze echt overal tegen: bij de ingang van de bioscopen of bij de gastenservice, met het rondbrengen van lunches of het verspreiden van het programma magazine. Ze verwelkomen onze gasten en ons publiek, ze zijn onze ogen en oren tijdens het festival en zijn echte ambassadeurs van IDFA tijdens het festival.

Functies en vereisten

Hieronder wordt per vrijwilligersfunctie beschreven welke taken en diensten er zijn en aan welke vereisten de vrijwilligers moet voldoen om voor de functie geselecteerd te worden. Ook wordt aangegeven welke competenties de vrijwilliger in deze functie kan ontwikkelen. Functies met een sterretje (*) zijn ook beschikbaar voor vrijwilligers die geen Nederlands spreken.

Meer informatie vind je in IDFA's Vrijwilligersbeleid 2023. De algemene vrijwilligersregels vind je hier.