Aanmelden Docschool Online

  Gratis toegang tot documentaires en lesmateriaal voor alle docenten in Nederland!

  Jouw aanmelding voor Docschool Online bestaat uit twee stappen:

  1. Je hebt allereerst een MyIDFA account nodig. Je kunt je eenvoudig registreren door rechts bovenaan deze pagina te klikken op 'MyIDFA / Inloggen', en vervolgens op 'Registreren'.
   Let op: je dient het MyIDFA account aan te maken met het e-mailadres dat gekoppeld is aan de school waarop je werkzaam bent. Beschik je al over een MyIDFA account voor privégebruik? Maak dan een tweede MyIDFA account aan.
  2. Wanneer je met je schoolmailadres een MyIDFA account hebt geregistreerd (én voldoet aan onderstaande voorwaarden), kun je het aanmeldformulier invullen en indienen. Dit doe je middels onderstaande knop.

  IDFA streeft je aanmelding binnen twee werkdagen te verwerken. Heb je vragen of opmerkingen? Mail ons: docschoolonline@idfa.nl

  Let op: in augustus zijn wij grotendeels afwezig. Het kan zijn dat je aanmelding pas na de zomervakantie verwerkt wordt.

  Aanmelden Docschool Online

  Voor wie is Docschool Online?

  Docschool Online is opgericht voor uitsluitend educatieve doeleinden. Er zijn een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor een Docschool Online lidmaatschap. De reden hiervoor betreft het contract dat IDFA met de filmmakers heeft opgesteld, en de daarbij horende rechten betreffende hun films.

  Je bent werkzaam als docent:

  • op een school in Nederland;
  • in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs of mbo (hbo docenten komen enkel in aanmerking wanneer zij werken voor een docentenopleiding die gericht is op één of meer van deze drie onderwijsniveaus);
  • en je beschikt over een werk e-mailadres waaruit blijkt dat je bent aangesloten bij een school (is dit niet het geval? Stuur dan een mail naar docschoolonline@idfa.nl met een verzoek tot inschrijving, zodat wij kunnen beoordelen of je in aanmerking komt);
  • en je gaat akkoord met de algemene voorwaarden.