InstituteFestivalProfessionals
EN/NL
Doneer
Loading...
MyIDFA
Steun IDFA
Steun als particulier
Word Vriend van IDFA

Word Vriend van IDFA

Samen geloven we in creatieve documentaires die verdiepen, onthullen en inspireren. Films die je uitdagen, na laten denken en je nieuwe perspectieven geven. Films die qua vorm en inhoud afwijken van wat we gewend zijn.

Met de steun van Vrienden zorgen we ervoor dat deze films ook in de toekomst gemaakt en gezien kunnen worden. IDFA helpt filmmakers met talentontwikkelingsprogramma’s en ondersteunt filmproducties in landen waar vrijheid van meningsuiting niet vanzelfsprekend is. En IDFA verruimt de denkwereld van kinderen met speciale schoolprogramma’s waardoor zij leren om kritisch te kijken en te denken. De bijdragen van Vrienden dragen daarnaast ook bij aan de diverse programmering, nagesprekken en meer waar jij tijdens het festival van geniet. Zo zorgen we er samen voor dat er ook iets te zien blijft.

Zonder IDFA zouden de documentaires met al die unieke en bijzondere verhalen niet gemaakt of niet bekend worden bij het grote publiek
Peter Korzelius, IDFA Vriend

Voordelen van Vrienden

Vrienden krijgen voorrang op de kaartverkoop en als eerste het Programma Magazine thuisgestuurd. Ook ontvang je 6 keer per jaar een speciale Vrienden nieuwsbrief met documentaires om thuis te bekijken en word je uitgenodigd voor de Vriendenvoorstelling en de IDFA Specials!

Word Vriend via een maandelijkse betaling

Vanaf €3 per maand kun je al Vriend van IDFA worden.

Word Vriend via een eenmalige donatie vanaf €36

Doneer je liever niet via een automatische incasso? Je kunt ook een eenmalige donatie doen. Wanneer je een bedrag van €36 of meer doneert, geniet je het hele jaar van alle Vriendenvoordelen.

Veelgestelde vragen