Bezoek IDFA DocLab

  Op deze pagina vind je alle praktische informatie voor bezoekers van IDFA DocLab 2019. Later dit najaar volgt het volledige programma.

  Belangrijke data

  De belangrijkste evenementen van IDFA DocLab 2019 vinden plaats van 26 november tot 1 december

  DocLab openingsavond: 22 november

  DocLab Tentoonstelling: 22 november-1 december

  Interactive Conference: 23 november

  IDFA DocLab Forum: 24-26 november

  Locaties

  Voor het eerst vormt dit jaar Tolhuistuin het hart van het DocLab festivalprogramma. Hier ga je heen om de tentoonstelling van IDFA DocLab 2019 te ontdekken. Ook zal de Tolhuistuin het toneel zijn van meerdere live performances, de Interactive Conference en verschillende events voor professionals.

  De tentoonstelling heeft twee locaties: De Tolhuistuin en Lil'Amsterdam (in de Amstelpassage van het Centraal Station). Daarnaast is er een aantal installaties met een eigen, nog geheime locatie. Informatie hierover zal zowel online als in de Tolhuistuin te vinden zijn. De Doclab Live evenementen vinden onder andere plaats in het ARTIS Planetarium en in de Tolhuistuin. Check voor de locatie van een evenement de desbetreffende eventpagina.
  De Interactive Conference is in het Compagnie Theater.

  Tickets & reserveren

  Tickets voor DocLab Live en de Interactive Conference kunnen zowel online als bij een IDFA-kassa gekocht worden. Deze kassa's zullen tijdens het festival op elke festivallocatie komen te staan.

  De tentoonstelling is deels gratis, sommige projecten vereisen een (gratis, ter plekke te maken) reservering, en enkele voor enkele projecten dient een ticket gekocht te worden. Uitgebreide informatie volgt zodra het volledige programma bekend is gemaakt (eind oktober).

  De kaartverkoop start op 7 november.

  Bezoek IDFA DocLab als professional

  Met een accreditatie krijg je korting op je ticket voor de Interactive Conference, en krijg je maximaal 20 gratis tickets voor vertoningen en evenementen naar keuze. DocLab Live valt hier ook onder. Het DocLab Forum, Demo Day en de DocLab R&D Summit zijn alleen op uitnodiging en vinden plaats in het Compagnie Theater en Tolhuistuin. Algemene informatie voor professionals vind je hier.