Docs for Sale

  IDFA's internationale markt voor creatieve documentaires.

  Sinds 1996 faciliteert IDFA's filmmarkt Docs for Sale de verkoop van 's werelds beste documentaires door alle betrokkenen bij elkaar te brengen, zowel tijdens het festival als via online services. In de loop der jaren is Docs for Sale uitgegroeid tot een van de grootste documentairemarkten ter wereld.

  Elke jaar komen meer dan 300 sales agents, distributeurs, filmaankopers voor tv-zenders en festivalprogrammeurs samen in Amsterdam, waar ze een selectie voorgeschoteld krijgen van de nieuwste beste nieuwe documentaires op de internationale markt. De Docs for Sale Lounge, de Meet the Professionals-sessies en andere activiteiten bieden ruimschoots de kans tot netwerken en zakendoen. Het hele jaar door is de Docs for Sale-catalogus online beschikbaar voor geregistreerde gebruikers.

  Docs for Sale online catalogus
  Filmaankopers voor tv-zenders, festivalprogrammeurs en distributeurs kunnen zich aanmelden voor onze online catalogus die het hele jaar beschikbaar is. De kosten bedragen €160,- per jaar (excl. 21% btw). Lees de algemene voorwaarden (in het Engels) voordat je je aanmeldt.

  Aanmelden Docs for Sale online catalogus
  Bekijk de Docs for Sale-catalogus 2019