Docs for Sale

  IDFA's internationale markt voor creatieve documentaires.

  Een documentaire gemaakt krijgen is al moeilijk genoeg, maar dan moet hij ook nog bij het publiek terechtkomen. Sinds 1996 faciliteert IDFA's filmmarkt Docs for Sale de verkoop van 's werelds beste documentaires door alle betrokkenen bij elkaar te brengen, zowel tijdens het festival als via online services. In de loop der jaren is Docs for Sale uitgegroeid tot een van de grootste documentaire markten ter wereld.

  Elke jaar komen meer dan 300 sales agents, distributeurs, filmaankopers voor TV-zenders en festivalprogrammeurs samen in Amsterdam, waar ze een strenge selectie voorgeschoteld krijgen van de beste nieuwe documentaires op de internationale markt. In de Docs for Sale Lounge, de Meet the Professionals-sessies en andere activiteiten is ruimschoots de kans tot netwerken en zaken doen. Het hele jaar door is de Docs for Sale-catalogus online beschikbaar voor geregistreerde gebruikers.

  Bekijk de Docs for Sale-catalogus 2018

  Docs for Sale 2018 vindt plaats van 16-22 november in Arti en Amicitiae Society, Rokin 112, Amsterdam. Wil je erbij zijn? Registreer je dan nu voor IDFA 2018. Deadline voor accreditatie is 10 oktober; daarna gelden hogere tarieven.

  Download de A-Z film catalogus met sales-info en de lijst met sales agents die tijdens Docs for Sale 2018 aanwezig zijn.

  Docs for Sale wordt mogelijk gemaakt door Screening Factory