InstituteFestivalProfessionals
EN/NL
Doneer
Loading...
MyIDFA
Onderwijs
Films in de klas
Word nu lid
Meer informatie en voorwaarden

Meer informatie en voorwaarden

Op deze pagina vind je meer informatie over Docschool Online, IDFA's gratis online filmcollectie voor gebruik in de klas.

Er is een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor een Docschool Online lidmaatschap. Je moet als docent werkzaam zijn op een school in Nederland. Het gaat hierbij om het primair onderwijs, voortgezet onderwijs of mbo. Hbo-docenten komen alleen in aanmerking wanneer zij werken voor een docentenopleiding die gericht is op (een van) deze drie onderwijsniveaus. Ook moet je een werk e-mailadres hebben waaruit blijkt dat je bent aangesloten bij een school. Je aanmelding wordt door ons team beoordeeld en binnen twee werkdagen verwerkt. Je ontvangt hierover bericht per mail. Onderdeel van het Docschool Online lidmaatschap is een abonnement op de onderwijsnieuwsbrief waarmee je op de hoogte wordt gehouden over het nieuwe aanbod. Bij het aanmelden geef je automatisch toestemming om deze nieuwsbrief te ontvangen. Afmelden kan gemakkelijk via een link in elke nieuwsbrief.


Voorproefje?
Om twijfelende docenten of andere geïnteresseerden een beeld te geven van ons aanbod, hebben we uit de Docschool Online collectie een aantal openbaar beschikbare films verzameld. Om deze films te kunnen bekijken hoef je niet in te loggen of je aan te melden. Bekijk ze hier

Contact
Heb je vragen en/of opmerkingen? Je kunt ons per mail bereiken via docschoolonline@idfa.nl. Op de hoogte blijven? Abonneer je op de maandelijkse onderwijsnieuwsbrief.


IDFA's onderwijsprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 21, Brook Foundation, Deloitte Impact Foundation, ELJA Foundation en IDFA Dikke Vrienden+.