InstituteFestivalProfessionals
EN/NL
Doneer
Loading...
MyIDFA
Onderwijs
Het Documentaire Paviljoen
Meer informatie

Meer informatie

In Het Documentaire Paviljoen in het Vondelpark in Amsterdam bieden we een rijk programma van interessante en educatieve filmvoorstellingen aan, waarin plezier en leren samengaan. Vanaf nu zijn de leerrijke documentaires van IDFA dus niet meer alleen in november te zien, maar het hele jaar door! Wil je met je klas Het Documentaire Paviljoen bezoeken? .Op deze pagina vind je alle informatie. 

Boekingen

Het is heel eenvoudig om een boeking te doen voor een bezoek aan Het Documentaire Paviljoen. Op het inschrijfformulier geef je aan met hoeveel leerlingen/studenten je wilt komen, welk programma jullie willen bezoeken, in welke weken dat zou kunnen en wat je voorkeursdagen zijn. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Plaats je boeking minimaal twee weken voor je gewenste bezoekdatum.

Toegankelijkheid

Ons doel is om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor alle scholieren en docenten die IDFA bezoeken. Daarom willen we zoveel mogelijk obstakels wegnemen voor mensen met een beperking, zowel in onze programmering als in de bezoekerservaring. Voor vragen, opmerkingen en suggesties over de locatie, audiodescriptie en prikkelarme vertoningen kun je contact met ons opnemen via educatie@idfa.nl. We denken graag met je mee en zijn altijd bereid op zoek te gaan naar mogelijkheden.

Tarieven

IDFA wil de financiële drempel voor scholen zo laag mogelijk houden. Daarom zijn onze tarieven nooit hoger dan (bijna) kostendekkend, en verschillen ze per programma. Bekijk dus de informatiepagina van het programma dat je wil bezoeken voor desbetreffend tarief. IDFA accepteert de CJP Cultuurkaart en de MBO Card.

Praktische informatie

Locatie
Vondelpark 3
1071 AA Amsterdam 


Openbaar vervoer
Het Documentaire Paviljoen is te bereiken via de volgende dichtstbijzijnde OV-haltes:

  • Halte Museumplein: Tramlijnen 2, 5 en 12. (13 minuten lopen)
  • Halte van Baerlestraat: Tramlijnen 3 en 12. (12 minuten lopen)
  • Halte Eerste Constantijn Huygensstraat: Tramlijn 1 (7 minuten lopen)
  • Halte Overtoom: Tramlijn 3 (10 minuten lopen)
  • Halte Leidseplein: Tramlijnen 12, 2, 1, 5 (15 minuten lopen)

Navigatie
Het Documentaire Paviljoen heeft een zeer beperkte parkeergelegenheid. Er zijn echter verschillende parkeergarages waar je naartoe kunt navigeren. De dichtstbijzijnde zijn:

  • Q-Park Het Byzantium: Tesselschadestraat 1G1054 ET Amsterdam (24 uur per dag geopend).
  • Q-Park Museumplein: van Baerlestraat 33B1071 AP Amsterdam (Zo t/m wo: 07:00 - 01:00 inrijden, Do t/m za: 07:00 - 02:30 inrijden, 24 uur per dag uitrijden).
  • Q-Park voor bussen: Paulus Potterstraat 11071 CS Amsterdam (24 uur per dag geopend).

Tot slot

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons bereiken via educatie@idfa.nl. Op de hoogte blijven? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

IDFA's onderwijsprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 21, Brook Foundation, Deloitte Impact Foundation, ELJA Foundation en IDFA Dikke Vrienden+.