WK Vrouwenvoetbal Filmspecial: Freedom Fields

  Kom op zaterdag 8 juni om 20.00 uur het nationale damesvoetbalelftal van Libië aanmoedigen bij de vertoning van Freedom Fields. Op een wel heel bijzonder locatie, de indoor voetbalzaal Cluppi, zie je in deze krachtige documentaire hoe de vrouwen het opnemen tegen maatschappelijke verwachtingen, in een land waar hun sport verboden is.

  Hoewel vrouwenvoetbal wereldwijd steeds populairder wordt, staat men niet overal te juichen voor hun nationale dameselftal. In Freedom Fields zie je dat het nieuws over een mogelijke interland van het Libische vrouwenvoetbalteam, ook de tegenstanders van de vrouwensport de kans geeft om van zich te laten horen. De dames blijven, ondanks alle tegenwerkingen, voetballen. Met alle gevolgen van dien.

  Koop hier je tickets voor de voorstelling, een samenwerking van IDFA, Oxville Cinema en Moviezone. De film wordt vertoond op een toepasselijke locatie, de indoor voetbalzaal Cluppi in Amsterdam West.

  Programma

  Voor de film is er een introductie door niemand minder dan Rocky Hehakaija, straatvoetbalqueen en director van Favela Street, een organisatie die wereldwijd jongeren opleidt tot voetbalcoach voor hun buurt en ze laten uitgroeien tot een rolmodel voor andere jongeren.

  Datum: zaterdag 8 juni
  Start: 20.00 uur
  Locatie: Cluppi, Johan Huizingalaan 91, Amsterdam

  Toegankelijkheid: De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers via de hoofdingang. Er is geen invalidetoilet aanwezig. Lees meer over IDFA en toegankelijkheid.

  CJP’ers krijgen €2,50 korting bij dit event. Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ’m dan nu voor € 17,50 per jaar en maak meteen gebruik van de korting.

  Koop je tickets voor de WK Vrouwenvoetbal Filmspecial

  Normale prijs voor een ticket is € 7,50. Heb je CJP? Dan betaal je € 5,- voor je kaartje. Vul hieronder je CJP-pasnummer in.
  • Kopen

  WK Vrouwenvoetbalspecial IDFA x Oxville Cinema x Moviezone: Freedom Fields

  Datum: 8 juni
  Tijd: 20.00 uur
  Locatie: Indoor Soccer Cluppi, Johan Huizingalaan 91, Amsterdam

  Meer over de film