DocLab Live Cinema Events

  Avontuurlijke en onvoorspelbare voorstellingen waarin digitale kunstenaars collectief experimenteren met het publiek en hun eigen werk. Van 16 t/m 21 november 2017 in de Brakke Grond en op 25 november 2017 in EYE.

  DocLab Live: Uncharted Rituals Opening Night
  Feestelijke openingsavond van DocLab: Uncharted Rituals. Met o.a. Top 10-samensteller Jonathan Harris en een wonderlijke live performance met alle telefoons in het publiek.
  Donderdag 16, 20:00 | de Brakke Grond, Expozaal 

  DocLab Live: Bob
  Wereldpremiere van de meeslepende radiodocumentaire-serie Bob, omgetoverd tot een intieme en interactieve multimediavoorstelling.
  Vrijdag 17, 20:00 | de Brakke Grond, Rode Zaal

  DocLab Live: Orchestrated Rituals
  Een speelse avond vol interactieve projecten en apps die ons dagelijkse digitale gedrag ter discussie stellen. Meenemen: uw filterbubbel en een opgeladen telefoon!
  Zaterdag 18, 20:00 | de Brakke Grond, Rode Zaal

  DocLab Live: Somewhere Else
  Registratie van het experiment waarmee Micha Wertheim theatergeschiedenis schreef: hij stond niet op het podium, maar was ergens anders. Inclusief Q&A met Micha Wertheim.
  Zondag 19, 20:00 | de Brakke Grond, Rode Zaal

  DocLab Live: Machine Rituals
  Live cinema event over kunstmatige intelligentie en de ongrijpbare dans tussen mens en machine.
  Maandag 20, 20:00 | de Brakke Grond, Rode Zaal

  DocLab Live: Order, Chaos and Everything
  Ga met Jonathan Harris op seculiere bedevaart: van de fysieke werkelijkheid naar de chaos van YouTube, en een digitale bewustzijn-simulator.
  Dinsdag 21, 20:00 | de Brakke Grond, Rode Zaal

  DocLab Live: Bloodless
  Speciale presentatie van EYE rond de in Venetië bekroonde VR-installatie Bloodless van Gina Kim. Regisseur Kim en gasten praten over de invloed van Amerikaanse militairen op de Zuid-Koreaanse bevolking sinds 1956.
  Zaterdag 25, 17:00 | EYE, Cinema 2