InstituteFestivalProfessionals
EN/NL
Doneer
Loading...
MyIDFA
Steun IDFA
Steun zakelijk
Club IDFA

Club IDFA

Club IDFA is onze businessclub en biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om het festival in te zetten bij bijzondere contactmomenten met personeel, relaties en prospects. Tijdens het festival geniet je van exclusieve privileges. En door het jaar heen organiseert IDFA inspirerende netwerkbijeenkomsten en exclusieve voorpremières speciaal voor Club IDFA-leden, vaak in aanwezigheid van filmmakers of deskundigen. Ook kun je hier relaties voor uitnodigen om de band met hen te verdiepen en verbreden.

Welke privileges ontvangen leden van Club IDFA?

€6.500,-

Al met een bijdrage vanaf € 6.500 per jaar kun je met jouw organisatie lid van Club IDFA worden. Jouw bijdrage waarderen we met de volgende privileges.

De keuze uit één van deze twee hoofdprivileges met de mogelijkheid om: 

  • Deel te nemen met 1 tafel voor 10 personen aan het geheel verzorgde Club IDFA Diner tijdens het festival.
  • Een exclusieve relatievoorstelling met inhoudelijk nagesprek te organiseren in Het Documentaire Paviljoen in het Vondelpark (max. 70 pers).
22112018 4770 Club Idfa Diner Schut

Welke voordelen zijn er verder?

  • 60 vrijkaarten voor filmvertoningen tijdens het festival, inclusief recht op voorverkoop met de mogelijkheid voor groepsreserveringen voor personeel en/of relaties.
  • Stoelreserveringen in de zaal voor groepen.
  • Uitnodiging voor de feestelijke opening van het festival, in Koninklijk Theater Carré inclusief borrel (2x2 personen).
  • Uitnodiging voor 6 personen voor de IDFA Special (speciale voorpremiere) inclusief exclusieve netwerkborrel in de Tuschinski VIP-lounge.
  • Vermelding in diverse media-uitingen van IDFA, waaronder o.a. in het colofon van het IDFA programmamagazine, het colofon van de VPRO bijlage en de website (meer dan 1,3 miljoen unieke bezoekers per jaar).

Club IDFA Extended

€12.500,-

Wil je jouw steun aan IDFA uitbreiden? Word dan een Extended member met jouw bedrijf en ontvang twee privileges naar keuze:

  • Een exclusieve relatievoorstelling met inhoudelijk nagesprek te organiseren in Het Documentaire Paviljoen (max. 70 pers) of tijdens het festival op een van de locaties.
  • Een Filmlezingen workshop voor je relaties of je team rondom een bepaald thema die je kunt organiseren in Het Documentaire Paviljoen in het Vondelpark. Lees er hier meer over.
  • Een tafel voor 10 personen bij het Club IDFA diner tijdens het festival. Een geheel verzorgde avond voor je relaties.

Wil je meer doen?

Dan gaan we graag met elkaar in gesprek om een voorstel op maat te maken.

Huidige Club IDFA leden

ABN AMRO Bank NV
AC&R
Andersson Elffers Felix
Artsen Zonder Grenzen
Atabix
Everaert Advocaten
Houthoff
Human Rights Watch
JBR
Jean Mineur Mediavision
KidsRights
Loyens & Loeff
Rotaform
UNHCR
Workx Advocaten

Contact

Om je op te geven voor Club IDFA of voor meer informatie, neem contact op met Team Development: development@idfa.nl of 020-6273329.

Direct aanmelden kan ook via dit formulier: Formulier Club IDFA.